Ce se intampla cu relatiile noastre????

Ma intreb cateodata ce se intampla cu oamenii si cu dinamica sociala din ziua de azi. Parca oamenii nu se mai pot intelege si nu pot avea o relatie normala plina de fericire si implinire. M-am uitat un pic pe statistici si cica in romania in 2004, ultimul an in care s-a facut o centralizare, am avut un numar record de 35.000 de divorturi, un record in istoria demografica a acestei tari. Sociologii spun ca “ii din cauza urbanizarii”,  ca “ii o preluare de comportament din vest”.  poata ca asa o fi, nu stiu, nu sunt sociolog, insa faptul ca am si eu un creier imi da dreptul la o opinie!

Eu cred ca ii vina femeilor din cauza ca si-au asumat/preluat alte roluri si si-au uitat unele(inainte ca feministele sa imi dea in cap trebuie sa specific ca nu ma refer la stat acasa, facut copii si spalat vase)  lipsa de adaptabilitate a barbatilor si lipsa abilitatii de a delimita viata profesionala de cea personala.

In ziua de azi tot mai multe femei preiau unele roluri ale barbatilor, ceea ce lasa pe unii barbati cam confuzi uneori:)) Femeile devin tot mai puternice si ca rezultat a crescut numarul barbatiilor Emasculinizati, barbati care is furati de statutul de barbat, de omul care aduce resursa in familie/pestera, rol care ii preluat de femeie si astfel duce la frustrari extraordinare in lumea barbatului. Chiar daca asa s-ar prezenta situatia, fetelor, stiu ca puteti sa deschideti compotul/conserva aia de una singura, dar dati-o la barbatul respectiv ca sa va arate cata forta bruta are in el si ce mare si tare ii el, hranitii un pic egoul lui, nu toata ziua macar de 2-3 ori pe saptamana.

Lipsa adaptabilitatii barbatului:efectiv unii barbati is prea mandrii, nu vor sa recunoasca ca femeile le-au ajuns ca si rang si performanta, sau chiar is depasiti in unele arii care era dominat de barbati.  asa ca guys, get with the fucking program, femeile au intrat in mediul business si nu vad ca aceasta situatie sa se schimbe in viitorul apropiat. There are here to stay!!

Lipsa abilitatii de a delimita viata personala de cea profesionala: nu e un lucru nou ca barbatul care are un post de conducere sa mearga acasa si sa incerce sa controleze si sa “conduca” lucrurile si acasa.Cred ca ii ceva normal, barbatul care ii factorul dominant in grup sa incerce sa fie cel dominant si in pestera lui personala. Ehhh, dar cand femeia preia acest rol, atunci preactic ne luat activitatea/jucaria noastra preferata. banuiesc ca nu toti barbatii sunt in stare sa isi manifeste acest rol, dar macar faceti-l sa se simta ca el ii cel mai tare “in pestera lui personala”

Sunt sigur ca mai sunt inca vreo 500 de motive ,dupa parerea voastra, ce se intampla cu relatiile noastre????

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: